Mikä on Ostaulkomainontaa.fi? 

Ostaulkomainontaa.fi on ensimmäinen pilottiversio palvelusta, jolla tuomme digitaalisten ulkomainospintojen uudenlaiset tuotepaketit asiakkaidemme testattavaksi. Ensimmäisessä vaiheessa ostaulkomainontaa.fi tarjoaa rajatun valikoiman digitaalisia ulkomainonnan tuotteita valituissa kaupungeissa – mutta lisää on tulossa, ja tulevaisuudessa tavoitteemme on tuoda myös klassinen paperijulistemainonta Ostaulkomainontaa.fi -palveluun.

Pilotoinnilla tarkoitamme sitä, että testaamme uudenlaista tapaa rakentaa ulkomainonnan kampanjoita digitaalisille näytöillemme sekä ulkomainonnan online-ostamista yksinkertaisella verkkopalvelulla. Vaikka Ostaulkomainontaa.fi -palvelu on testipalvelu, kaikki tarjolla olevat kampanjamahdollisuudet ovat ulkomainonnan huippuammattilaisten suunnittelemia, toimivia kokonaisuuksia, jotka on luotu vastaamaan alueellisen mainostajan tarpeisiin.

Testauksen aikana kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla; keräämme asiakaspalautetta ja käyttäjädataa, jotta voimme kehittää tuotteistustamme ja palveluamme edelleen. Ostamalla ulkomainontaa Ostaulkomainontaa.fi -palvelusta, pääset kokeilemaan ulkomainonnan tehokkainta kampanjointia edullisesti ja olet mukana kehittämässä ulkomainonnan tulevaisuutta!

Kysymyksiä? Usein kysytyt kysymykset

Nopein tapa löytää vastauksia on tarkistaa ensin alla olevat vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa tai haluat antaa palautetta palvelusta, yhteydenottolomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Haluatko räätälöidyn kampanjan?

Ostaulkomainontaa.fi -palvelusta voit ostaa valmiiksi yrittäjien tavallisimpiin mainostarpeisiin luotuja ulkomainospaketteja. Tällä hetkellä palvelumme käyttää digitaalisia ulkomainospintojamme. Mikäli haluat ostaa laajemman tai räätälöidyn kampanjan tai tehdä julisteulkomainontaa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. JCDecaux Finlandin asiakaspalvelun huipputaitavat kampanjasuunnittelijat tavoitat täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen. Lomakkeella voi myös lähettää palautetta ja ideoita Ostaulkomainontaa.fi -palvelun kehittämiseksi. Huomaathan, että Ostaulkomainontaa.fi-palvelun näkyvyystuotteet ovat ostettavissa palvelun pakettihinnoilla vain Ostaulkomainontaa.fi-palvelun kautta.

Kerro meille, millainen ulkomainonta hyödyttäisi sinun yritystäsi parhaiten!

Ota yhteyttä!

Viestisi välittyy OstaUlkomainontaa.fi’n
asiakaspalveluun. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti, viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Kiireellisissä tilanteissa otathan yhteyttä puhelimitse.

OstaUlkomainontaa.fi asiakaspalvelu
Aukioloajat:
Ma–pe klo 8.30–15
Puh. 020 775 8220
asiakaspalvelu@ostaulkomainontaa.fi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ohjeiden avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista