Vaasa, Kauppatori

1900 €

Kauppatori
Vaasa
M-koko
Uudet asiakkaat

Ota Vaasan keskusta haltuun ja tavoita uusia asiakkaita

Kaupungin vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu pitkäkestoinen M-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen. Parhaille paikoille sijoitetut digitaaliset näytöt löytyvät kaupungin vilkkaimman kauppapaikan, Kauppatorin ytimessä.

Vinkki!

Tyylikäs ja näyttävä yleismainonta jättää muistijäljen brändistäsi mutta jos todella haluat ovipumpun laulavan, uusia asiakkaita kannattaa pyrkiä aktivoimaan esimerkiksi kiinnostavalla ajankohtaisella tarjouksella. Muista myös jakaa kuva mainoksestasi upealla digitaalisella näytöllä sosiaalisessa mediassa – kännykkäkuvakin riittää ja vahvistaa sanomaasi entisestään! 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Vaasan ydinkeskustassa sijaitsevilla 8 digitaalisella näytöllä 6 päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä yli 57 000 kertaa! Tee liikettä synnyttävä vaikutus Vaasan ostovoimaisiin kuluttajiin sekä matkailijoihin! 

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!