Vaasa, Kauppatori

2500 €

Kauppatori
Vaasa
M-koko
Lanseeraus
Ohjaus toimipaikkaan
Uudet asiakkaat

Kerro se ulkomainonnalla – digitaalisilla Vaasan Kauppatorin näytöillä

Vaasan kaupankäynnin sydämen, Kauppatorin digitaalisille näytöille suunniteltu pitkäkestoinen kokonaisuus toimii aktivoivana ja liikennettä ohjaavana ulkomainoskampanjana. Olipa kyseessä uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus, uusien asiakkaiden tavoittaminen tai ajankohtaisen tarjouksen perässä ohjaus myymälään – kivijalassa tai verkossa – tässä on työkalu tarpeeseen! Kampanja on suunniteltu paikallisten suurten yleisöjen tavoittamiseen ja ohjaamiseen. 

Yhdistä kampanjaan ajankohtainen tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa. Lanseeratessasi uutta tuotetta tai palvelua, päähyödyn kiteyttäminen jyväskyläläistä yleisöä puhuttelevaksi synnyttää kuluttajan kiinnostuksen tuotettasi tai palveluasi kohtaa. 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Vaasan ydinkeskustassa sijaitsevilla 8 digitaalisella näytöllä 7 päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä yli 67 000 kertaa! Kaupungilla liikkuvat kaupunkilaiset shoppaajat ja matkalaiset muistavat yrityksesi taatusti!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!