Rovaniemi, Lordin aukio ja Rinteenkulma

450 €

Lordin aukio
Rinteenkulma
Rovaniemi
S-koko
Uudet asiakkaat

Uusia asiakkaita napakalla paketilla Rovaniemen keskustassa

Rovaniemeläisten suosikkiostospaikat reunustavat uutta Lordin aukiolle rakennettua digitaalisten ulkomainosten keskittymää. Lordin aukiolla tavoitetaan läheisiin ostoskeskuksiin matkalla olevat yleisömassat tehokkaasti arjen ja vapaa-ajan keskellä. Rovaniemen ikoninen Lordin aukio on täydellinen paikka tavoittaa sekä alueen asukkaat, että vierailevat turistit. Lordin aukion ja Rinteenkulma kattavat Rovaniemen shoppailualueet ja varmistavat, että mainoksesi on vain kivenheiton päässä ostotilanteesta. Tavoitat uusia potentiaalisia asiakkaita silloin, kun he ovat liikkeessä ja valmiita tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin – verkossa tai kivijalassa, olipa kyse turistisesongista tai kaupungin asukkaiden opastuksesta vaikkapa uuteen myymälään.

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan kiinnostava tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa. 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Rovaniemen ydinkeskustassa sijaitsevilla 7 digitaalisella näytöllä yhden päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 8399 kertaa! Päivän napakka täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella ostoskadulla tavoittaa sekä shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!