Rovaniemi, Rinteenkulma ja Lordin aukio

2700 €

Lordin aukio
Rinteenkulma
Rovaniemi
M-koko
Lipunmyynti
Tiedotus

Digitaalinen ulkomainonta Rovaniemen keskustassa on tehokas väline tiedottamiseen ja tapahtumamyyntiin

Ulkomainonta on tutkitustikin nopea tapa saada tärkeät viestit suuren yleisön tietoisuuteen – nopeasti ja tehokkaasti! Lordin aukio ja Rinteenkulman alueilla liikkuvat Rovaniemen aktiiviset asukkaat ja asioijat kohtaavat viestisi matkalla töihin, kouluun tai vapaa-ajan viettoon. Tihennetty näyttötahti auttaa ottamaan haltuun mediatilan ja yleisön katseet kattavasti. Vahvasti keskustan digitaaliset näytöt haltuun ottava lipunmyyntikampanja on toimiva väline tärkeistä päivämääristä ja tapahtumista tiedottamiseen. Rovaniemen Lordin aukiolla ja Rinteenkulmassa tavoitat kaupungin aktiivisen ja ostovoimaisen yleisön ja synnytät toimintaa. Puolitoistakertainen näyttötiheys varmistaa mahdollisimman kattavan kontaktimäärän!

Vinkki!

Jos viestisi keskittyy yhteen ajankohtaan, olipa se lanseeraus, tapahtuma tai vaikkapa uuden liikkeen avajaiset, muista korostaa päivämäärää viestissäsi sekä liitä mukaan selkeä toimintaohje, jotta asiakkaasi tietävät, miten toimia päästäkseen mukaan!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Rovaniemen Rinteenkulmalla ja Lordin aukiolla sijaitsevilla seitsemällä digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kolmen (3) päivän ajan, puolitoista kertaa minuutissa – eli yhteensä 37796 kertaa! Tihennetyn näkyvyyden tehopaketilla varmistat, että asiakkaasi tietävät, milloin ja missä tapahtuu.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!