Rovaniemi, Rinteenkulma ja Lordin aukio

4500 €

Lordin aukio
Rinteenkulma
Rovaniemi
L-koko
Lanseeraus
Uudet asiakkaat

Koko Rovaniemen keskusta haltuun

Rinteenkulman vilkas ostosalue sekä elämää kuhiseva Lordin aukio ovat erinomainen lanseerausmarkkinoinnin ympäristö Rovaniemellä. Keskustan asiakasvirrat näkevät viikon mittaisen kampanjan aikana riittävästi mainoksen toistoja, jotta tuotteesi tai palvelusi jää mieleen ja houkuttaa kokeilemaan. Paketti toimii myös erinomaisesti muistutusmainonnassa.

Vinkki!

Lanseerausmarkkinoinnissa muista näyttää tuotteestasi edustava kuva ja kertoa sen saatavuudesta sekä asiakasarvosta.  Ohjaus verkkosivuille lisätiedon ääreen – tai erinomainen lanseeraustarjous – synnyttävät toimintaa!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Rovaniemen Rinteenkulmassa ja Lordin aukiolla sijaitsevilla seitsemällä (7) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kokonaisen viikon (seitsemän päivän) ajan – eli yhteensä 58793 kertaa! Pitkäkestoisella haltuunottokampanjalla varmistat uuden tuotteen tai palvelun mieleen jäämisen.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!