Rovaniemi, Rinteenkulma

1800 €

Rinteenkulma
Rovaniemi
M-koko
Lanseeraus
Ohjaus toimipaikkaan

Lanseerausmarkkinoinnin ja liikennevirtojen M-paketti Rovaniemellä

Rinteenkulman vilkas ostosalue on erinomainen lanseerausmarkkinoinnin kohde Rovaniemellä. Keskustan kuhisevat asiakasvirrat näkevät viikon mittaisen kampanjan aikana riittävästi mainoksen toistoja, jotta tuotteesi tai palvelusi jää mieleen ja houkuttaa kokeilemaan. Paketti toimii myös erinomaisesti muistutusmainonnassa. Paketti toimii myös erinomaisesti muistutusmainonnassa.

Vinkki!

Lanseerausmarkkinoinnissa muista näyttää tuotteestasi edustava kuva ja kertoa sen saatavuudesta sekä asiakasarvosta.  Liitä mainokseen selkeä opastus toimipisteeseesi – verkossa tai kaupungilla – ja houkutteleva tarjous! Näin varmistat tehokkaasti toimivan kampanjan!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Rovaniemen Rinteenkulman sijaitsevilla kolmella digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kokonaisen viikon (seitsemän päivän) – eli yhteensä 25207 kertaa! Ohjaava kampanja tavoittaa yleisösi eri aikoina ja ohjaa toimintaan juuri heille sopivalla hetkellä.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!