Pori, Kauppatori ja IsoKarhu 

400 €

Iso Karhu
Kauppatori
Pori
S-koko
Uudet asiakkaat

Porissa tavoitat digitaalisesti niin Kauppatorilla kuin Isokarhun läheisyydessäkin    

Luontokohteet ja keskustan vaikutusaluetta ympäröivä vehreys antavat Porin vaikutusalueelle yksilöllisen vivahteen. Porilaiset tuntevat ylpeyttä upeista luontokohteistaan: Yyteristä, Kirjurinluodosta, Reposaaresta ja Kallosta. Kauppatorin laidalla sijaitseva bussiterminaali ja sen yhteyteen rakennettu hubi on yksi Porin vilkkaimmista solmukohdista, kun taas Porin Isokarhun Digihub sijaitsee terveyspalvelujen, vaatekauppojen ja pankkipalvelujen läheisyydessä.  Porin vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu S-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen.   

Vinkki!

Vinkki! Yhdistä kampanjaan ajankohtainen tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa. 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Porin ydinkeskustassa sijaitsevilla 10 digitaalisella näytöllä päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 10 900 kertaa! Täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella ostoskadulla tavoittaa sekä porilaiset shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat!  

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!