Pori, Kauppatori

4500 €

Kauppatori
Pori
L-koko
Ohjaus toimipaikkaan

Kahden viikon kampanja Porin Kauppatorilla

Porin vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu L-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen.
Liikuta ostovoimaista kuluttajaa Kauppatorilla. Pitkäkestoinen ja paljon toistoja sisältävä ulkomainoskampanja on kohdennettu Porin Kauppatorin asiakasvirroille. Tavoitat laajan yleisön silloin, kun he ovat liikkeessä ja valmiita tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin – verkossa tai kivijalassa. Liikkeeseen ohjaava kampanja toimii hyvin, kun haluat ohjata lähellä liikkuvat liikennevirrat toimipisteeseesi, olipa kyse turistisesongista tai kaupungin asukkaiden opastuksesta vaikkapa uuteen myymälään. Kokonaisuuteen valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat kaupungin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä, Kauppatorin varrella Kauppakeskus IsoKarhun läheisyydessä.

Vinkki!

Pitkäaikainen kampanjointi perustuu toistoihin; kiinnostava, aktivoiva sanoma saa asiakkaat kiinnittämään huomiota mainontaasi yhä uudelleen ja uudelleen. Tarjous houkuttelee myymälään, varmistathan, että se on juuri kohderyhmääsi puhutteleva. Kytke kylkeen ripaus online-mainontaa ja parannat tuloksia entisestään!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Porin ydinkeskustassa sijaitsevilla 8 digitaalisella näytöllä kahden viikon (14 päivän) ajan, kerran minuutissa – eli yhteensä 134 260 kertaa! Pitkäaikainen täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella kauppatorilla tavoittaa sekä porilaiset shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!