Pori, IsoKarhu kauppakeskus

400 €

Iso Karhu
Pori
S-koko
Ohjaus toimipaikkaan

Neljän päivän kampanja Porin IsoKarhussa

Porin vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu S-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen.
Liikuta ostovoimaista kuluttajaa Kauppakeskus IsoKarhussa. Pitkäkestoinen ja paljon toistoja sisältävä ulkomainoskampanja on kohdennettu Porin IsoKarhun asiakasvirroille. Tavoitat laajan yleisön silloin, kun he ovat liikkeessä ja valmiita tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin – verkossa tai kivijalassa. Liikkeeseen ohjaava kampanja toimii hyvin, kun haluat ohjata lähellä liikkuvat liikennevirrat toimipisteeseesi, olipa kyse turistisesongista tai kaupungin asukkaiden opastuksesta vaikkapa uuteen myymälään. Kokonaisuuteen valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat kaupungin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä, Kauppakeskus IsoKarhussa.

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan kiinnostava tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa.

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Porin ydinkeskustassa sijaitsevilla 2 digitaalisella näytöllä 4 päivän ajan, kerran minuutissa – eli yhteensä 5 240 kertaa! Täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella kauppatorilla tavoittaa sekä porilaiset shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!