Pori, Kauppatori ja IsoKarhu

3300 €

Iso Karhu
Kauppatori
Pori
L-koko
Lanseeraus

Viikon kampanja Porin Kauppatorilla ja IsoKarhussa

Porin vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu L-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen. Liikuta ostovoimaista kuluttajaa sekä Kauppatorilla että Isokarhun läheisyydessä. Pitkäkestoinen ja paljon toistoja sisältävä ulkomainoskampanja on kohdennettu Porin keskustan asiakasvirroille. Tavoitat laajan yleisön silloin, kun he ovat liikkeessä ja valmiita tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin – verkossa tai kivijalassa. Olipa kyseessä uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus, brändisi muistijäljen vahvistus paikalliselle yleisölle tai ajankohtaisen tarjouksen perässä ohjaus myymälään – kivijalassa tai verkossa – tässä on työkalu tarpeeseen! Kampanja on suunniteltu paikallisten suurten yleisöjen tavoittamiseen ja ohjaamiseen.  

Vinkki!

Pitkäaikainen kampanjointi perustuu toistoihin; kiinnostava, aktivoiva sanoma saa asiakkaat kiinnittämään huomiota mainontaasi yhä uudelleen ja uudelleen. Tarjous houkuttelee myymälään, varmistathan, että se on juuri kohderyhmääsi puhutteleva. Kytke kylkeen ripaus online-mainontaa ja parannat tuloksia entisestään!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Porin ydinkeskustassa sijaitsevilla 10 digitaalisella näytöllä 7 päivän ajan – eli yhteensä 67 300 kertaa! Täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella ostoskadulla tavoittaa sekä porilaiset shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!