Pori, Kauppatori ja IsoKarhu

1800 €

Iso Karhu
Kauppatori
Pori
M-koko
Tiedotus

Kolmen päivän kampanja Porin IsoKarhussa ja Kauppatorilla

Ajankohtaisista asioista, päivämääristä ja tapahtumista tiedottamiseen suunniteltuun kampanjapakettiin valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat Porin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä, ostoskadun varrella ja Kauppakeskus IsoKarhun välittömässä läheisyydessä. Porin vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu ulkomainoskampanja on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen ja ajankohtaisen sanomaan nopeaan viestimiseen. Kolme päivää kestävä ulkomainoskampanja kaupungin parhailla digitaalisilla näytöillä, tavoittaa laajan uusien, potentiaalisten asiakkaiden kohderyhmän tehokkaasti. Koko keskusta-alueen haltuunotto varmistaa, että kiinnität yleisösi huomion.

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan kiinnostava tarjous ja selkeä opastus myymälääsi tai verkkosivuille! Selkeä sanoma ja yrityksesi tai tuotteesi nimen vahva visuaalisuus auttavat asiakkaita painamaan brändisi mieleensä!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Porin ydinkeskustassa sijaitsevilla 10 digitaalisella näytöllä 3 päivän ajan, tiuhasti kerran minuutissa, 10 sekunnin ajan – eli yhteensä 49 050 kertaa!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!