Pori, Kauppatori ja IsoKarhu 

800 €

Iso Karhu
Kauppatori
Pori
S-koko
Uudet asiakkaat

Kahden päivän kampanja Porin vilkkaimmissa solmukohdissa

Kauppatorin laidalla sijaitseva bussiterminaali ja sen yhteyteen rakennettu hubi on yksi Porin vilkkaimmista solmukohdista, kun taas Porin Isokarhun Digihub sijaitsee terveyspalvelujen, vaatekauppojen ja pankkipalvelujen läheisyydessä. Porin vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu S-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen. Liikuta ostovoimaista kuluttajaa Kauppatorilla tai Isokarhun läheisyydessä. Pitkäkestoinen ja paljon toistoja sisältävä ulkomainoskampanja on kohdennettu Porin keskustan asiakasvirroille. Tavoitat laajan yleisön silloin, kun he ovat liikkeessä ja valmiita tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin – verkossa tai kivijalassa. Olipa kyseessä uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus, brändisi muistijäljen vahvistus paikalliselle yleisölle tai ajankohtaisen tarjouksen perässä ohjaus myymälään – kivijalassa tai verkossa – tässä on työkalu tarpeeseen! 

Vinkki!

Onnistunut kampanjointi perustuu toistoihin; kiinnostava, aktivoiva sanoma saa asiakkaat kiinnittämään huomiota mainontaasi yhä uudelleen ja uudelleen. Tarjous houkuttelee myymälään, varmistathan, että se on juuri kohderyhmääsi puhutteleva. Kytke kylkeen ripaus online-mainontaa ja parannat tuloksia entisestään!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Porin ydinkeskustassa sijaitsevilla 10 digitaalisella näytöllä 2 päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 21 800 kertaa! Täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella ostoskadulla tavoittaa sekä porilaiset shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat!  

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!