Oulu, Torikatu

1040 €

Oulu
Torikatu
S-koko
Uudet asiakkaat

Kattava ja tehokas näkyvyys Oulun ydinkeskustassa kahdeksi päiväksi 

Tässäpä todellinen uusien asiakkaiden hankinnan täsmäisku. Oulun eloisassa ytimessä tavoitat yleisösi digitaalisilla ulkomainosnäytöillä, jotka levittäytyvät kaupungin keskeisen ostoskeskittymän, torin ympärille. Vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu S-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen. Elämää sykkivällä torilla ja sen laidalla tavoitat oululaiset liikenteen, shoppailun ja vapaa-ajan keskittymässä.

Napakka kaksi päivää kestävä kampanja tavoittaa laajan uusien, potentiaalisten asiakkaiden kohderyhmän tehokkaasti. Keskusta-alueen haltuunotto varmistaa, että kiinnität yleisösi huomion.

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan kiinnostava tarjous ja selkeä opastus myymälääsi tai verkkosivuille!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Oulun ydinkeskustassa sijaitsevilla 5 digitaalisella näytöllä kahden päivän ajan, keskimäärin yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 11 000 kertaa! Tavoitat keskusta-alueella työ- ja vapaa-ajalla liikkuvat aktiiviset ja innokkaat shoppailijat, oululaiset ja muualta saapuvat matkailijat.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!