Mikkeli, Hallituskatu

500 €

Kävelykatu
Mikkeli
S-koko
Tiedotus

Ajankohtaisista tapahtumista tiedottamiseen suunniteltu kampanjapaketti

Ajankohtaisista asioista, päivämääristä ja tapahtumista tiedottamiseen suunniteltu kampanjapaketti kattaa Mikkelin vilkkaimmat ostospaikat ja keskustan liikennevirtojen keskiön. Valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat kaupungin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä, ostoskadun varrella Kauppakeskus Stellan ja Kauppakeskus Akselin välittömässä läheisyydessä.

Vinkki!

Tiedottaessa kirkas ja kiteytetty pääsanoma on kaiken A ja O! S-kokoista pakettia hyödyntäessäsi suosittelemme valitsemaan yhden pääviestin ja varmistamaan, että ilmaisemaan sen mahdollisimman yksiselitteisesti. Lisäksi kannattaa tehdä ohjaus vaikkapa verkkoon lisätietoa etsimään. 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Mikkelin ydinkeskustassa sijaitsevilla 4 digitaalisella näytöllä yhden päivän ajan, noin puolitoista kertaa minuutissa – eli yhteensä jopa 7 050! Laajalla peitolla ja normaalia tiheämmällä toistuvuudella tavoitetaan mahdollisimman suuri yleisömäärä mahdollisimman monta kertaa.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!