Mikkeli, Hallituskatu

1600 €

Kävelykatu
Mikkeli
M-koko
Tiedotus

Kerro tärkeästä ajankohdasta Mikkelin parhailla ulkomainospaikoilla

Ajankohtaisista asioista, päivämääristä ja tapahtumista tiedottamiseen suunniteltuun kampanjapakettiin valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat Mikkelin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä, ostoskadun varrella ja Kauppakeskus Stellan ja Kauppakeskus Akselin välittömässä läheisyydessä. Mikkelin vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu ulkomainoskampanja on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen ja ajankohtaisen sanomaan nopeaan viestimiseen.Kolmipäiväinen ulkomainoskampanja kaupungin parhailla digitaalisilla näytöillä tavoittaa laajan uusien, potentiaalisten asiakkaiden kohderyhmän tehokkaasti. Koko keskusta-alueen haltuunotto varmistaa, että kiinnität yleisösi huomion.

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan kiinnostava tarjous ja selkeä opastus myymälääsi tai verkkosivuille! Selkeä sanoma ja yrityksesi tai tuotteesi nimen vahva visuaalisuus auttavat asiakkaita painamaan brändisi mieleensä!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Mikkelin ydinkeskustassa sijaitsevilla 4 digitaalisella näytöllä 3 päivän ajan, tiuhasti 1,5 kertaa minuutissa – eli yhteensä 21 150 kertaa – näin brändisi jää mieleen ja houkuttaa tutustumaan!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!