Lappeenranta, IsoKristiina, Gallerianraitti

400 €

Gallerianraitti
IsoKristiina
Lappeenranta
S-koko
Uudet asiakkaat

Uusia asiakkaita Lappeenrannan shoppailualueen sydämessä

Kauppakeskus IsoKristiina sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa keskeisellä sijainnilla. Ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. IsoKristiinasta tavoitat siis ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset. Gallerianraitti kauppakeskus Gallerian kupeessa puolestaan on alue, josta tavoitat ulkona kaupungilla ostoksilla ja asioilla liikkuvat tehokkaasti. Näpsäkkä S-kokoinen digitaalisen ulkomainonnan paketti tarjoaa napakan yhden päivän kampanjakokonaisuuden molemmissa lokaatioissa.

Vinkki!

Uudet asiakkaat houkuttelet liikkeeseesi tai palveluidesi äärelle parhaiten yksinkertaisella ja houkuttelevalla viestillä. Tuotteen tai palvelun laadukas kuva vahvistaa sanomaasi. Muista lisätä ohjaus liikkeeseen tai verkkoon!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan ja Gallerianraitin kuudella (6) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy yhden päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 6477 kertaa! Edullinen mutta tavoittava paketti on paikallisen yrittäjän täsmäisku kaupungin ostospaikkojen sydämiin!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!