Lappeenranta, IsoKristiina

500 €

IsoKristiina
Lappeenranta
S-koko
Lipunmyynti

Lipunmyynnin tai tapahtumamarkkinoinnin S-kokoinen tehoisku

Kauppakeskuksen digitaaliset näytöt haltuun ottava lipunmyyntikampanja on toimiva väline tärkeistä päivämääristä ja tapahtumista tiedottamiseen. Puolitoistakertainen näyttötiheys varmistaa mahdollisimman kattavan kontaktimäärän! Ydinkeskustan ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. IsoKristiinasta tavoitat siis ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset.

Vinkki!

Jos viestisi keskittyy yhteen ajankohtaan, olipa se lanseeraus, tapahtuma tai vaikkapa uuden liikkeen avajaiset, muista korostaa päivämäärää viestissäsi sekä liitä mukaan selkeä toimintaohje, jotta asiakkaasi tietävät, miten toimia päästäkseen mukaan!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan kahdella (2) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kolmen (3) päivän ajan, puolitoista minuutissa – eli yhteensä 7556 kertaa! Tihennetyn näkyvyyden tehopaketilla varmistat, että asiakkaasi tietävät, milloin ja missä tapahtuu.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!