Lappeenranta, IsoKristiina, Gallerianraitti

600 €

Gallerianraitti
IsoKristiina
Lappeenranta
S-koko
Tiedotus

Tiedota ja tavoita Lappeenrannassa!

Ulkomainonta on tutkitustikin nopea tapa saada tärkeät viestit suuren yleisön tietoisuuteen – nopeasti ja tehokkaasti! Gallerianraitti kauppakeskus Gallerian kupeessa on alue, josta tavoitat ulkona kaupungilla ostoksilla ja asioilla liikkuvat tehokkaasti. Ostoskeskus IsoKristiina sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa keskeisellä sijainnilla. Ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. Tihennetty näyttötahti auttaa ottamaan haltuun mediatilan ja yleisön katseet kattavasti.

Vinkki!

Tiedottaessa kirkas ja kiteytetty pääsanoma on ensiarvoisen tärkeä! Valitse yksi pääviestin ja ilmaisemaan sen mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Liitä mukaan selkeä toimintaohje, esimerkiksi ohjaus verkkosivuille!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan ja Gallerianraitin kuudella (6) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy yhden päivän ajan, tihennetyllä tahdilla puolitoista kertaa minuutissa – eli yhteensä 9716 kertaa! Lähes kymmenentuhatta näyttökertaa varmistaa, että viestisi menee perille!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!