Lappeenranta, IsoKristiina, Gallerianraitti

800 €

Gallerianraitti
IsoKristiina
Lappeenranta
S-koko
Uudet asiakkaat

Kahden päivän tehorummutuksella liikutat uusia asiakkaita

Yli kaksitoistatuhatta toistoa kahdessa päivässä kaupungin parhailla ostospaikoilla: Kauppakeskus IsoKristiina sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa keskeisellä sijainnilla. Sieltä tavoitat ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset. Gallerianraitti kauppakeskus Gallerian kupeessa puolestaan on alue – siellä viestisi löytää ulkona kaupungilla ostoksilla ja asioilla liikkuvat.

Vinkki!

Uudet asiakkaat houkuttelet liikkeeseesi tai palveluidesi äärelle parhaiten yksinkertaisella ja houkuttelevalla viestillä. Tuotteen tai palvelun laadukas kuva vahvistaa sanomaasi. Muista lisätä ohjaus liikkeeseen tai verkkoon!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan ja Gallerianraitin kuudella (6) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kahden (2) päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 12954 kertaa! Mainosta suuren maailman tyyliin, napakalla budjetilla!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!