Lappeenranta, Gallerianraitti

1200 €

Gallerianraitti
Lappeenranta
S-koko
Tiedotus

Tiedota ja tavoita Lappeenrannassa

Gallerianraitti kauppakeskus Gallerian kupeessa on alue, josta tavoitat ulkona kaupungilla ostoksilla ja asioilla liikkuvat tehokkaasti. Ostoskeskus IsoKristiina sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa keskeisellä sijainnilla. Ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. Tihennetty näyttötahti auttaa ottamaan haltuun mediatilan ja yleisön katseet kattavasti. Ulkomainonta on tutkitustikin nopea tapa saada tärkeät viestit suuren yleisön tietoisuuteen – nopeasti ja tehokkaasti!

Vinkki!

Tiedottaessa kirkas ja kiteytetty pääsanoma on ensiarvoisen tärkeä! Valitse yksi pääviestin ja ilmaisemaan sen mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Liitä mukaan selkeä toimintaohje, esimerkiksi ohjaus verkkosivuille!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Gallerianraitin neljällä (4) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kahden (2) päivän ajan, tihennetyllä tahdilla puolitoista kertaa minuutissa – eli yhteensä 19431 kertaa! Mikä näkyvyys, lähes kaksikymmentätuhatta näyttökertaa!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!