Lappeenranta, IsoKristiina, Gallerianraitti

1200 €

Gallerianraitti
IsoKristiina
Lappeenranta
S-koko
Ohjaus toimipaikkaan

Kutsu lappeenrannan ostovoimaisimmat liikkeeseesi

Ydinkeskustan IsoKristiinan kauppakeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. IsoKristiinasta tavoitat siis ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset. Gallerianraitti taas ottaa haltuun kauppakeskus Gallerian ympäristön sekä lappeenrantalaisten reitin kaupungin rakastetuimpiin ostoskohteisiin.

Vinkki!

Nappaa kohdeyleisösi huomio houkuttelevalla tarjouksella! Jos tuotteesi tai palvelusi on uusi, selkeä ja houkutteleva kuva vahvistaa mielikuvaa tarjoamastasi. Varmista, että asiakas löytää liikkeesi selkeällä kulkuohjeella!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan ja Gallerianraitin kuudella (6) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy neljä päivää, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 19192 kertaa! Nappaa haltuun digitaalinen tienviitta liikkeeseesi!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!