Lappeenranta, IsoKristiina

700 €

IsoKristiina
Lappeenranta
S-koko
Lanseeraus
Ohjaus toimipaikkaan

Ohjaa shoppailijat liikkeeseesi

Maistuisiko viikon mittainen digitaalinen mainospaketti Lappeenrannan eläväisimmän ostoskeskuksen sydämessä? Ydinkeskustan ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. IsoKristiinasta tavoitat siis ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset. Loistava ratkaisu uuden tuotteen tai palvelun lanseeraukseen tai varmistamaan, että ostoksilla liikkuvat löytävät liikkeeseesi!

Vinkki!

Nappaa kohdeyleisösi huomio houkuttelevalla tarjouksella! Jos tuotteesi tai palvelusi on uusi, selkeä ja houkutteleva kuva vahvistaa mielikuvaa tarjoamastasi. Varmista, että asiakas löytää liikkeesi selkeällä kulkuohjeella!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan kahdella (2) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kokonaisen viikon (seitsemän päivän) ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 11753 kertaa! Valloita shoppailijoiden sydämet ja synnytä toimintaa!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!