Lappeenranta, IsoKristiina

1600 €

IsoKristiina
Lappeenranta
M-koko
Ohjaus toimipaikkaan

Kahden viikon kampanja IsoKristiinassa

Mikä ohjaa paremmin ostavan asiakkaan liikkeeseesi kuin kahden viikon digitaalinen ulkomainoskampanja Lappeenrannan eläväisimmän ostoskeskuksen sydämessä? Ydinkeskustan ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. IsoKristiinasta tavoitat siis ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset. Loistava ratkaisu uuden tuotteen tai palvelun lanseeraukseen tai varmistamaan, että ostoksilla liikkuvat löytävät liikkeeseesi!

Vinkki!

Nappaa kohdeyleisösi huomio houkuttelevalla tarjouksella! Jos tuotteesi tai palvelusi on uusi, selkeä ja houkutteleva kuva vahvistaa mielikuvaa tarjoamastasi. Varmista, että asiakas löytää liikkeesi selkeällä kulkuohjeella!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan kahdella (2) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy jopa kahden viikon (14 päivän) ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 23506 kertaa! Muista voidella oven saranat!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!