Lappeenranta, IsoKristiina, Gallerianraitti

1800 €

Gallerianraitti
IsoKristiina
Lappeenranta
M-koko
Lipunmyynti
Tiedotus

Tiedota tapahtumasta, myy lippuja Lappeenrannassa

Ulkomainonta on tutkitustikin nopea tapa saada tärkeät viestit suuren yleisön tietoisuuteen – nopeasti ja tehokkaasti! Tihennetty näyttötahti auttaa ottamaan haltuun mediatilan ja yleisön katseet kattavasti. Gallerianraitti kauppakeskus Gallerian kupeessa on alue, josta tavoitat ulkona kaupungilla ostoksilla ja asioilla liikkuvat tehokkaasti. Ostoskeskus IsoKristiinan monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri.

Vinkki!

Tiedottaessa kirkas ja kiteytetty pääsanoma on ensiarvoisen tärkeä! Valitse yksi pääviestin ja ilmaisemaan sen mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Liitä mukaan selkeä toimintaohje, esimerkiksi ohjaus verkkosivuille tai lippukauppaan!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan ja Gallerianraitin kuudella (6) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kolmen (3) päivän ajan, tihennetyllä tahdilla puolitoista kertaa minuutissa – eli yhteensä 29147 kertaa. Tämä saa yleisön liikkeelle!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!