Lappeenranta, IsoKristiina, Gallerianraitti

2200 €

Gallerianraitti
IsoKristiina
Lappeenranta
M-koko
Uudet asiakkaat

Viiden päivän kampanja innostaa uudet asiakkaat ostoksille

Viiden päivän ja runsaasti toistoja sisältävän kampanjan avulla tavoitat yleisösi eri aikoina matkalla töihin, kouluun ja vapaa-ajan viettoon siellä, missä ostoksia tehdään: Kauppakeskus IsoKristiina sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa keskeisellä sijainnilla. Sieltä tavoitat ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset. Gallerianraitti kauppakeskus Gallerian kupeessa puolestaan on alue – siellä viestisi löytää ulkona kaupungilla ostoksilla ja asioilla liikkuvat.

Vinkki!

Uudet asiakkaat houkuttelet liikkeeseesi tai palveluidesi äärelle parhaiten yksinkertaisella ja houkuttelevalla viestillä. Tuotteen tai palvelun laadukas kuva vahvistaa sanomaasi. Muista lisätä ohjaus liikkeeseen tai verkkoon!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan ja Gallerianraitin kuudella (6) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy viiden (5) päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 32 385 kertaa. Mikä massiivinen näkyvyys kahdessa keskeisimmässä Lappeenrannan sijainnissa!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!