Lappeenranta, IsoKristiina, Gallerianraitti

2800 €

Gallerianraitti
IsoKristiina
Lappeenranta
M-koko
Uudet asiakkaat

Kuusi päivää, kuusi näyttöä – ja olet uusien asiakkaidesi sydämessä

Melkein neljäkymmentätuhatta näyttökertaa Lappeenrannan keskustan parhailla ostospaikoilla! Kauppakeskus IsoKristiina sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa keskeisellä sijainnilla. Ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. IsoKristiinasta tavoitat siis ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset. Gallerianraitti kauppakeskus Gallerian kupeessa puolestaan on alue, josta tavoitat ulkona kaupungilla ostoksilla ja asioilla liikkuvat tehokkaasti.

Vinkki!

Uudet asiakkaat houkuttelet liikkeeseesi tai palveluidesi äärelle parhaiten yksinkertaisella ja houkuttelevalla viestillä. Tuotteen tai palvelun laadukas kuva vahvistaa sanomaasi. Muista lisätä ohjaus liikkeeseen tai verkkoon!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan ostoskeskuksen ja Gallerianraitin kuudella (6) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kuuden (6) päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 38862 kertaa! Ulkomainontaa joka toimii!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!