Lappeenranta, IsoKristiina, Gallerianraitti

3300 €

Gallerianraitti
IsoKristiina
Lappeenranta
L-koko
Lanseeraus
Uudet asiakkaat

Lanseeraa näyttävästi, varmista muistijälki uusien asiakkaiden mielissä

Tämä paketti valtaa Lappeenrannan ostosalueen digitaalisen maailman, ja vangitsee yleisösi tehokkaasti. Ydinkeskustassa sijaitsevan IsoKristiinan ostoskeskuksen monipuolisiin palveluihin kuuluu muun muassa elokuvateatteri, kuntosali, runsaasti kauppoja ja palveluita sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri. IsoKristiinasta tavoitat siis ostovoimaiset, kulttuurinnälkäiset ja liikuntaa rakastavat kaupunkilaiset. Gallerianraitti ostoskeskus Gallerian läheisyydessä on kaupungilla asioivien ykkösväylä ostoksille. Loistava ratkaisu uuden tuotteen tai palvelun lanseeraukseen tai varmistamaan, että ostoksilla liikkuvat löytävät liikkeeseesi!

Vinkki!

Nappaa kohdeyleisösi huomio houkuttelevalla tarjouksella! Jos tuotteesi tai palvelusi on uusi, selkeä ja houkutteleva kuva vahvistaa mielikuvaa tarjoamastasi. Varmista, että asiakas löytää liikkeesi selkeällä kulkuohjeella!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

IsoKristiinan ja Gallerianraitin kuudella (6) digitaalisella näytöllä kampanjasi näkyy kokonaisen viikon (seitsemän päivän) ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä valtaisat 45 339 kertaa. Tätä kampanjaa ei ohiteta!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!