Lahti, Kauppatori

4200 €

Kauppatori
Lahti
L-koko
Ohjaus toimipaikkaan

Pitkäkestoinen ulkomainonta ohjaa Kauppatorilta liikkeeseesi

Pitkäkestoinen ja paljon toistoja sisältävä ulkomainoskampanja on keskitetty Lahden vilkkaimman kaupankäyntialueen Kauppatorin digitaalisille näytöille. Tavoitat laajan yleisön silloin, kun he ovat liikkeessä ja valmiita tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin – verkossa tai kivijalassa. Liikkeeseen ohjaava kampanja toimii hyvin, kun haluat ohjata lähellä liikkuvat liikennevirrat toimipisteeseesi, olipa kyse turistisesongista tai kaupungin asukkaiden opastuksesta vaikkapa uuteen myymälään.

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan kiinnostava tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa.

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Lahden Kauppatorilla sijaitsevilla 4 digitaalisella näytöllä kahden viikon (14 päivän) ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 67 000 kertaa! Pitkäaikainen täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella ostoskadulla tavoittaa sekä lahtelaiset shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!