Lahti, Kauppatori

2100 €

Kauppatori
Lahti
M-koko
Lanseeraus
Ohjaus toimipaikkaan

Kerro se ulkomainonnalla – digitaalisilla Lahden Kauppatorin näytöillä

Lahden kaupankäynnin sydämen, Kauppatorin digitaalisille näytöille suunniteltu kokonaisuus toimii aktivoivana ja liikennettä ohjaavana ulkomainoskampanjana. Olipa kyseessä uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus, brändisi muistijäljen vahvistus paikalliselle yleisölle tai ajankohtaisen tarjouksen perässä ohjaus myymälään – kivijalassa tai verkossa – tässä on työkalu tarpeeseen! Kampanja on suunniteltu paikallisten suurten yleisöjen tavoittamiseen ja ohjaamiseen.

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan ajankohtainen tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa. Lanseeratessasi uutta tuotetta tai palvelua, päähyödyn kiteyttäminen lahtelaista yleisöä puhuttelevaksi synnyttää kuluttajan kiinnostuksen tuotettasi tai palveluasi kohtaa.

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Lahden Kauppatorin neljällä digitaalisella näytöllä koko viikon (7 päivää), yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 33 000 kertaa! Kaupungilla liikkuvat kaupunkilaiset shoppaajat ja matkalaiset muistavat yrityksesi taatusti!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!