Lahti, Aleksanterinkatu, Kauppatori, Trio

1140 €

Aleksanterinkatu
Kauppatori
Lahti
Trio
S-koko
Tiedotus

Tiedota ja tavoita ulkomainonnalla Lahden keskustassa

Ajankohtaisista asioista, päivämääristä ja tapahtumista tiedottamiseen suunniteltu kampanjapaketti kattaa Lahden vilkkaimmat ostospaikat ja keskustan liikennevirtojen keskiön. Kokonaisuuteen valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat kaupungin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä, ostoskadin varrella ja Trion eloisassa kauppakeskuksessa.

Vinkki!

Tiedottaessa kirkas ja kiteytetty pääsanoma on kaiken A ja O! S-kokoista pakettia hyödyntäessäsi suosittelemme valitsemaan yhden pääviestin ja varmistaan, että ilmaisemaan sen mahdollisimman yksiselitteisesti. Lisäksi kannattaa tehdä ohjaus vaikkapa verkkoon lisätietoa etsimään.

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Lahden ydinkeskustassa sijaitsevilla 12 digitaalisella näytöllä yhden päivän ajan, keskimäärin jopa puolitoista kertaa minuutissa – eli yhteensä jopa 19 000 kertaa! Laajalla peitolla ja normaalia tiheämmällä toistuvuudella tavoitetaan mahdollisimman suuri yleisömäärä mahdollisimman monta kertaa.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!