Lahti, Aleksanterinkatu, Kauppatori, Trio

4500 €

Aleksanterinkatu
Kauppatori
Lahti
Trio
L-koko
Lanseeraus

Lanseeraa tuote tai palvelu Lahdessa niin, että sen näkevät kaikki!

Onnistuneeseen lanseeraukseen tarvitaan suuri näkyvyys, jotta asiakkaasi löytävät uuden tuotteen tai palvelun nopeasti. Lanseerauksessa yhdistyvät laajan alueen näkyvyys ja suuri toistomäärä, jotta uusi brändi alkaa tuntua houkuttelevalta. Lahden keskustan kolme keskeisintä kaupankäynnin ja liikenteen sijaintia valjastetaan nyt lanseerauksesi käyttöön. Viestisi näkyy kaikilla näytöillämme, eri vuorokaudenaikoina tavoittaen tasaisesti mahdollisimman suuren yleisön lahtelaisia ja alueella asioivia!

Vinkki!

Lanseeratessasi uutta tuotetta tai palvelua, päähyödyn kiteyttäminen lahtelaista yleisöä puhuttelevaksi synnyttää kuluttajan kiinnostuksen tuotettasi tai palveluasi kohtaa. Liitä kylkeen muita medioita, vaikkapa napakka some- tai online-mainonnan kampanja ja kasvatat tehoa entisestään!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Lahden keskeisimmillä sijainneille 12 digitaalisella näytöllä 6 päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 75 000 kertaa! Olet kaupungin aktiivisimman väen sekä matkailijoiden silmissä tiheään tahtiin ja siellä, missä he kulkevat, shoppaavat ja viettävät aikaa!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!