Kuopio, Tori

2300 €

Kuopio
Tori
M-koko
Ohjaus toimipaikkaan

Pitkäkestoinen tehokampanja Kuopion ytimessä

Kustannustehokas M-kokoinen kampanjapaketti Kuopion ydinkeskustassa kohdistaa kampanjasi yhteen sijaintiin ja seitsemän päivän pitkäkestoisella toistolla varmistat mieleenpainuvuuden. Liikkeeseen ohjaava kampanja toimii hyvin, kun haluat ohjata lähellä liikkuvat liikennevirrat toimipisteeseesi, olipa kyse turistisesongista tai kuopiolaisten opastuksesta vaikkapa uuteen myymälään.  

Vinkki!

Pitkäaikainen kampanjointi perustuu toistoihin; kiinnostava, aktivoiva sanoma saa asiakkaat kiinnittämään huomiota mainontaasi yhä uudelleen ja uudelleen. Tarjous houkuttelee myymälään, varmistathan, että se on juuri kohderyhmääsi puhutteleva. Kytke kylkeen ripaus online-mainontaa ja parannat tuloksia entisestään!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Kuopion Torilla sijaitsevilla 4 digitaalisella näytöllä 7 päivän ajan, jopa kerran minuutissa – eli yhteensä 33000 kertaa! Täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella ostossijainnilla tavoittaa sekä kuopiolaiset shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat!  

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!