Kuopio, Kaupungintalo, Tori

750 €

Kaupungintalo
Kuopio
Tori
S-koko
Uudet asiakkaat

Kuopion koko keskustan kattava näkyvyys yhdeksi päiväksi 

Tässäpä todellinen uusien asiakkaiden hankinnan täsmäisku. Kuopion vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu S-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen. Elämää sykkivällä torilla ja sen laidalla tavoitat kuopiolaiset digitaalisilla ulkomainosnäytöillä liikenteen, shoppailun ja vapaa-ajan keskittymässä.

Napakka yhden päivän kestävä kampanja tavoittaa laajan uusien, potentiaalisten asiakkaiden kohderyhmän tehokkaasti. Koko keskusta-alueen haltuunotto varmistaa, että kiinnität yleisösi huomion.  

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan kiinnostava tarjous ja selkeä opastus myymälääsi tai verkkosivuille! 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Kuopion ydinkeskustassa sijaitsevilla 10 digitaalisella näytöllä yhden päivän ajan, keskimäärin yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 11 000 kertaa! Tavoitat keskusta-alueella työ- ja vapaa ajalla liikkuvat aktiiviset ja innokkaat shoppailijat, kuopiolaiset ja muualta saapuvat matkailijat.  

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!