Kuopio, Kaupungintalo, Tori

4500 €

Kaupungintalo
Kuopio
Tori
L-koko
Lanseeraus
Uudet asiakkaat

Pitkäkestoinen lanseerauskampanja Kuopion ytimessä 

Kuopion kaupankäynnin sydämen, Torin laidalle levittäytyville digitaalisille näytöille suunniteltu pitkäkestoinen kokonaisuus toimii aktivoivana ja liikennettä ohjaavana ulkomainoskampanjana. Olipa kyseessä uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus tai uusien asiakkaiden tavoittaminen tässä on työkalu tarpeeseen! Kampanja on suunniteltu paikallisten suurten yleisöjen tavoittamiseen ja ohjaamiseen. 

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan ajankohtainen tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa. Lanseeratessasi uutta tuotetta tai palvelua, päähyödyn kiteyttäminen kuopiolaista yleisöä puhuttelevaksi synnyttää kuluttajan kiinnostuksen tuotettasi tai palveluasi kohtaa. 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Kuopion ydinkeskustassa sijaitsevilla 10 digitaalisella näytöllä 6 päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 71 000 kertaa! Kaupungilla liikkuvat kaupunkilaiset shoppaajat ja matkalaiset muistavat yrityksesi taatusti!

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!