Kuopio, Kaupungintalo, Tori

1150 €

Kaupungintalo
Kuopio
Tori
S-koko
Tiedotus

Tehokas kampanja Kuopion ydinkeskustassa

Ajankohtaisista asioista, päivämääristä ja tapahtumista tiedottamiseen suunniteltu kampanjapaketti kattaa Kuopion vilkkaimmat ostospaikat ja keskustan liikennevirtojen keskiön. Kokonaisuuteen valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat kaupungin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä: Torin laidalla ja Kaupungintalon vieressä tavoitat kohdeyleisösi laadukkaasti ja tehokkaasti digitaalisilla ulkomainosnäytöillä.

Vinkki!

Tiedottaessa kirkas ja kiteytetty pääsanoma on kaiken A ja O! S-kokoista pakettia hyödyntäessäsi suosittelemme valitsemaan yhden pääviestin ja varmistaan, että ilmaisemaan sen mahdollisimman yksiselitteisesti. Lisäksi kannattaa tehdä ohjaus vaikkapa verkkoon lisätietoa etsimään. 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Kuopion ydinkeskustassa sijaitsevilla 10 digitaalisella näytöllä yhden päivän ajan, keskimäärin 1,5 kertaa minuutissa – eli yhteensä jopa 18000 kertaa! Laajalla peitolla ja normaalia tiheämmällä toistuvuudella tavoitetaan mahdollisimman suuri yleisömäärä mahdollisimman monta kertaa. 

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!