Kuopio, Kaupungintalo

4200 €

Kaupungintalo
Kuopio
L-koko
Ohjaus toimipaikkaan

Liikuta ostovoimaista kuluttajaa torin lähettyvillä 

Pitkäkestoinen ja paljon toistoja sisältävä ulkomainoskampanja on kohdennettu Kuopion vilkkaan ostospaikan asiakasvirroille. Tavoitat laajan yleisön silloin, kun he ovat liikkeessä ja valmiita tutustumaan uusiin tuotteisiin ja palveluihin – verkossa tai kivijalassa. Liikkeeseen ohjaava kampanja toimii hyvin, kun haluat ohjata lähellä liikkuvat liikennevirrat toimipisteeseesi, olipa kyse turistisesongista tai kuopiolaisten opastuksesta vaikkapa uuteen myymälään. 

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan kiinnostava tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa. 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Kuopion Kaupungintalon vieressä sijaitsevilla 6 digitaalisella näytöllä 10 päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 71 000 kertaa! Pitkäaikainen täsmänäkyvyys kaupungin aktiivisella ostospaikalla tavoittaa sekä kuopiolaiset shoppailijat, bisnesmatkalaiset että matkailijat! 

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!