Kuopio, Kaupungintalo

3000 €

Kaupungintalo
Kuopio
L-koko
Lanseeraus
Ohjaus toimipaikkaan

Kerro se ulkomainonnalla – digitaalisilla Kuopion Kaupungintalon näytöillä 

Kuopion ydinkeskustassa, Kaupungintalon vieressä, sijaitseville digitaalisille näytöille suunniteltu kokonaisuus toimii aktivoivana ja liikennettä ohjaavana ulkomainoskampanjana. Olipa kyseessä uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus, brändisi muistijäljen vahvistus paikalliselle yleisölle tai ajankohtaisen tarjouksen perässä ohjaus myymälään – kivijalassa tai verkossa – tässä on työkalu tarpeeseen! Digitaalisen ulkomainonnan pitkäkestoinen kampanjapaketti on suunniteltu paikallisten suurten yleisöjen tavoittamiseen ja ohjaamiseen.  

Vinkki!

Yhdistä kampanjaan ajankohtainen tarjous ja selkeä opastus myymälääsi! Hyvä tapa tukea kampanjan toimivuutta on myös yhdistää kokonaisuuteen online-mainontaa. Lanseeratessasi uutta tuotetta tai palvelua, päähyödyn kiteyttäminen kuopiolaista yleisöä puhuttelevaksi synnyttää kuluttajan kiinnostuksen tuotettasi tai palveluasi kohtaa. 

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Kuopion Kaupungintalon vieressä sijaitsevalla kuudella digitaalisella näytöllä koko viikon (7 päivää), yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 50 000 kertaa! Kaupungilla liikkuvat kaupunkilaiset shoppaajat ja matkalaiset muistavat yrityksesi taatusti! 

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!