Jyväskylä, Kävelykatu

2520 €

Jyväskylä
Kävelykatu
M-koko
Uudet asiakkaat

Ota Jyväskylän keskusta haltuun ja tavoita uusia asiakkaita! 

Jyväskylän vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu pitkäkestoinen 6 päivän M-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen. Parhaille paikoille sijoitetut digitaaliset näytöt löytyvät kaupungin vilkkaimman kauppapaikan, Kävelykadun ytimessä.

Vinkki!

Pitkäaikainen kampanjointi perustuu toistoihin; kiinnostava, aktivoiva sanoma saa asiakkaat kiinnittämään huomiota mainontaasi yhä uudelleen ja uudelleen. Tarjous houkuttelee myymälään, varmistathan, että se on juuri kohderyhmääsi puhutteleva. Kytke kylkeen ripaus online-mainontaa ja parannat tuloksia entisestään!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevilla 4 digitaalisella näytöllä 6 päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 57 000 kertaa! Tee liikettä synnyttävä vaikutus Jyväskylän ostovoimaisiin kuluttajiin sekä matkailijoihin! 

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!