Jyväskylä, Kävelykatu

2100 €

Jyväskylä
Kävelykatu
M-koko
Uudet asiakkaat

Uusia asiakkaita tehokampanjalla Jyväskylän ytimessä

Pitkäkestoinen ja laajempi digitaalinen ulkomainoskampanja kaupungin parhailla paikoilla tavoittaa uusien, potentiaalisten asiakkaiden kohderyhmän tehokkaasti. Jyväskylän vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu M-kokoinen kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus täsmäyleisöjen tavoittamiseen. Parhaille paikoille sijoitetut digitaaliset näytöt löytyvät kaupungin vilkkaimman kauppapaikan, Kävelykadun ytimessä. 

Vinkki!

Tyylikäs ja näyttävä yleismainonta jättää muistijäljen brändistäsi mutta jos todella haluat ovipumpun laulavan, uusia asiakkaita kannattaa pyrkiä aktivoimaan esimerkiksi kiinnostavalla ajankohtaisella tarjouksella. Muista myös jakaa kuva mainoksestasi upealla digitaalisella näytöllä sosiaalisessa mediassa – kännykkäkuvakin riittää ja vahvistaa sanomaasi entisestään!

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevilla 4 digitaalisella näytöllä 5 päivän ajan, yhden kerran minuutissa – eli yhteensä 47 000 kertaa! Tee liikettä synnyttävä vaikutus Jyväskylän ostovoimaisiin kuluttajiin sekä matkailijoihin! 

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!