Joensuu, Kauppatori ja Vanha Kauppahalli

1500 €

Joensuu
Kauppatori
Vanha kauppahalli
S-koko
Tiedotus

Tiedota tehokkaasti Joensuun keskustan diginäytöillä

Joensuun vilkkaimpien ostospaikkojen ja keskustan liikennevirtojen keskiöön rakennettu S-kokoinen tiedottava kampanjapaketti on tehokas kokonaisuus oikean yleisön tavoittamiseen. Kokonaisuuteen valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat kaupungin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä, ostoskadun varrella Kauppakeskus Iso Myyn välittömässä läheisyydessä. Päivän kestävä kampanja tavoittaa uusien, potentiaalisten asiakkaiden kohderyhmän tehokkaasti. Koko keskusta-alueen haltuunotto varmistaa, että kiinnität yleisösi huomion.

Vinkki!

Tiedottaessa kirkas ja kiteytetty pääsanoma on kaiken A ja O! S-kokoista pakettia hyödyntäessäsi suosittelemme valitsemaan yhden pääviestin ja varmistamaan, että ilmaisemaan sen mahdollisimman yksiselitteisesti. Lisäksi kannattaa tehdä ohjaus vaikkapa verkkoon lisätietoa etsimään.

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Joensuun ydinkeskustassa sijaitsevilla 10 digitaalisella näytöllä 2 päivän ajan, noin puolitoista kertaa minuutissa – eli yhteensä jopa 35 970! Laajalla peitolla ja normaalia tiheämmällä toistuvuudella tavoitetaan mahdollisimman suuri yleisömäärä mahdollisimman monta kertaa.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!