Hämeenlinna, kävelykatu

500 €

Hämeenlinna
Kävelykatu
S-koko
Tiedotus

Raatihuoneenkadulla tavoitat alueen läpi vaeltavat yleisömassat

Hämeenlinnan digihubin vaikutusalue asettuu keskelle kaupungin vilkkainta kävelykatua. Raatihuoneenkadulla tavoitat alueen läpi vaeltavat yleisömassat, joilla on hyvin aikaa perehtyä brändisi viestiin. Tässä vaikutusalueessa yhdistyvät kaupunkidigin ja ostoympäristön parhaat puolet. Ajankohtaisista asioista, päivämääristä ja tapahtumista tiedottamiseen suunniteltu kampanjapaketti kattaa Hämeenlinnan vilkkaimmat ostospaikat ja kävelykeskustan liikennevirtojen keskiön. Kokonaisuuteen valitut digitaaliset näytöt sijaitsevat kaupungin vilkkaimman kauppapaikan ytimessä, ostoskadun varrella.

Vinkki!

Tiedottaessa kirkas ja kiteytetty pääsanoma on kaiken A ja O! S-kokoista pakettia hyödyntäessäsi suosittelemme valitsemaan yhden pääviestin ja varmistaa, että ilmaisemaan sen mahdollisimman yksiselitteisesti. Lisäksi kannattaa tehdä ohjaus vaikkapa verkkoon lisätietoa etsimään.

Näin kampanjasi toimii ja tavoittaa

Kampanjasi näkyy Hämeenlinnan ydinkeskustassa sijaitsevilla 4 digitaalisella näytöllä yhden päivän ajan, 1,5 kertaa minuutissa – eli yhteensä jopa 7 185 kertaa! Laajalla peitolla ja normaalia tiheämmällä toistuvuudella tavoitetaan mahdollisimman suuri yleisömäärä mahdollisimman monta kertaa.

Tilaa ratkaisun esite sähköpostiisi


Tutustu myös näihin

1. Näin suunnittelen kampanjan

Ostaulkomainontaa.fi -palvelun avulla suunnittelet ja toteutat oman paikallisen ulkomainoskampanjan helposti.

2. Aineisto-ohjeet ja aikataulut

Millaisella aineistolla digitaalinen ulkomainoskampanja toteutetaan? Mitä tulee ottaa huomioon aineiston sisällöissä ja koska kaiken pitää olla valmista


Tee vahvistuspyyntö!